За пръв път чух за зелените водарасли преди 10 години. Дъщеря ми беше на 5-6 години. Докато ходеше на ясла, боледуваше често и всеки път я “лекуваха” с антибиотик. Стигнахме до там, че детската лекарка се чудеше какво да изпише. Имунната система се беше сринала. Когато разбрах за зелените водорасли, не се поколебах да пробвам, защото те не са лекарство, а храна. Когато се разболееше, веднага ги включвахме и нещата се подобряваха до 2-3 дни . Давала съм от капсулите и профилактично за около 3 седмици и след месец -два пак. Така имунитетът ѝ се засили и по-рядко боледуваше, а когато се случеше да я “нападне” някой вирус, се преборваше по-лесно. Така се научихме да  употребяваме само лекарства за температура и сиропи за кашлица. Антибиотик е пила 1-2 пъти и то когато е била при баба си ваканцията, защото възрастните хора свързват появата на температура с голям проблем, който се лекува само с антибиотик. Сега тя е на 19 години и продължава да взема водорасли както и ние. Другото, което ме впечатли, беше, че дъщеря ми по време на детството беше много енергична и любознателна. Научих, че тези водорасли помагат и на функциите на мозъка и дават много енергия и тонус.

Д. Митева

Преди повече от 12 години, 6 месеца ме лекуваха с антибиотици по повод на пневмония и нямаше никакво подобрение. Тогава се запознах с д-р Стоянова на която никога няма да мога да се отблагодаря. Тя ми предложи да започна да пия синьо-зелени водорасли. Реших да спра всички лекарства и започнах в началото с 2 капсули. Всеки ден увеличавах дозата и стигнах до 8-10 капсули на ден. Не ми е минавало през ума, че може да ми помогнат, след като всички лекарства, които изпих, не ми помогнаха. Не можех да се храня и ги пиех по-скоро като храна. Постепенно започнаха да намаляват хриповете и да се връщат силите ми. Започнах работа с много тежки нощни смени и не спирах да ги пия като храна, която ми дава енергия. Синът ми беше на 7 години и той постоянно боледуваше и пиеше антибиотици. От повече от 10 години, благодарение на д-р Стоянова и  водораслите, не е пил антибиотик. Мой приятел с диабет тип 2 беше свидетел на всичко. Започна да ги пие и сега дори не е на диета. И на много други мои близки е помогнала. Затова искам да кажа голямо БЛАГОДАРЯ.

Даниела Сергиева

Здравейте! Майка съм на дете с трайни увреждания и през годините то биваше лекувано по какви ли не методи, с какви ли не илачи. Върху дъщеря ми бе прилагана лазерна терапия, приемаше медикаменти първо за стимулиране на мозъка, а след време за успокоение на същия...

Когато се роди през `96-та година, детето ми не можа да изплаче веднага, защото пъпната му връв беше увита около врата и паралелно с това се беше нагълтало с околоплодни води.
Точно в този сюблимен момент, когато хората поемат първия си дъх, мозъкът на дъщеря ми остава без кислород за няколко секунди и това се оказва проблем вече 16 години ..
Преди 4 години обаче, една приятелка ми каза за АФА, които са  изцяло  природен продукт, хранителна добавка,спомагаща за стимулирането на нервната система. Водораслото се извлича от езерото Кламат и разполага с мощни антиоксиданти.
Пиша всичко това, за да ви споделя,че откакто давам на дъщеря ми от синьо-зеленото водорасло, спряхме всякакви други видове терапии и трябва да ви кажа, че за 4 години постигнахме невероятни успехи. Без да преувеличавам, преди на детето му беше почти непосилно да изгради изречение от две думи, а сега вече съставя такова в размер на четири-пет думи. Концентрацията ѝ се повиши значително и най-близките около нея забелязваме наличието вече на мисъл,която се отнася до конкретна ситуация, което прави дъщеря ми адекватна .
Благодарна съм, че открихме водораслите от езерото Климат. Със сигурност ще продължа да ги взимам за дъщеря ми. Препоръчвам ви го и на вас, защото тази добавка е едно истинско богатство на протеини, аминокиселини ,витамини и за мен тя е най-добрата хранителна добавка както за болни хора, така и за напълно здрави .. Аз видях резултата, вижте го и вие ...

Една майка.

Страница 1 от 5