за децата - приложение

   Това как храним децата си е от изключителна важност за тяхното здраве, растеж и развитие! А  Е3 АФА  е безценна в това отношение храна. Тя е обявена за  най-концентрираната на хранителни вещества храна на планетата, като някои от тези хранителни вещества не могат да бъдат намерени в нито една друга храна. Това е истинското гориво за нашите деца.
   Включването на Е3 АФА в ежедневното им хранене води до това мощно да се активира естествено заложения потенциал за развитие на всяко дете и това прави впечатление още първите седмици от приема, дори още първите дни. Това означава оптимално физическо и нервно психическо развитие на детето, повишена способност за концентрация и по-лесно възприемане на учебния материал, по-бърза и по-явна изява на заложените в него творчески способности и таланти.
   Е3 АФА има и най-мощния и бърз ефект върху имунната система. Много важно е и това, че този ефект се проявява веднага, още в деня на приема. Според научни данни, само 2 часа след консумация на гладно, клетките на имунната система вече са мобилизирани да изпълняват тяхната функция. Децата много по-рядко боледуват и много по-бързо се възстановяват от различни инфекции. Особено ясно това се вижда, когато едно дете за първи път постъпва например в детска градина или тръгва на училище и там влиза в контакт с причинителите на различни вирусни или бактериални инфекции.
   Трябва да се отбележи и изключително ценната роля на Е3 АФА като имуномодулатор във времето на значително зачестили автоимунни заболявания. Е3 АФА нормализира функциите на имунната система и  като резултат от това производството на антитела срещу собствените тъкани може напълно да спре. Заболявания като ревматоиден артрит, болест на Хашимото, инсулинова резистентност /като предвестник на диабет тип 2/ болест на Крон и много други, могат съществено да се повлияят в благоприятна посока.
   А най-забележителният и уникален ефект на Е3 АФА е този върху стволовите клетки. Чрез въздействието си върху тях, Е3 АФА спомага  да се възстанови всяка една тъкан. Този ефект може да се използва както за поддържане на детето в отлично здраве, така и за преодоляването на някои сериозни заболявания, травми, последици от изгаряния или например за възстановяване на детето след оперативно лечение.

   За по-обстойна информация, начин на приложение и дозиравка съм на разположение за консултации.
                                                                   Д-р Диана Стоянова