Актуално

    Това, с което се храним, се отразява на начина, по който се чувстваме, а това как се чувстваме, се отразява на живота ни като цяло. Затова ние от Дива Енерджи, предоставяйки Ви една от най –ценните за здравето природни храни – синьо-зелените водорасли от езерото Кламат /Aphanizomenon flos aquаe, AFA/, както и подробна информация за нея, базирана на 15 години опит и научни доказателства, имаме самочувствието и увереността на хора, които Ви помагат да подобрите качеството си на живот! А АФА е органичен продукт с огромен потенциал, който подобрява всеки аспект от нашия живот – физически, ментален, емоционален и духовен. Доказват го Вашите резултати. Емоцията от това да видиш, че дългогодишният ти труд е довел до откритие, което помага на много хора да подобрят съществено здравето си и променя основни положения в медицината, е неописуема! Това е  нашата най-голяма радост и мотивация да продължим да работим в тази посока. Благодарим Ви за обратната връзка, която ни давате, за доверието и за лоялността Ви като наши клиенти! Ние ще продължим да даваме най-доброто от себе си, за да Ви бъдем максимално полезни със знанията и опита, които имаме!

    Стартирахме преди 5 години. Какво се промени за това време:

    - вече работим директно с компанията производител в САЩ – “Klamath Algae Products INC d.b.a. E3 Live”, № 1 в бранша, от която внасяме готовия капсулиран и бутилиран продукт - “Е3 АФА”. Така съкратихме пътя от производителя до крайния клиент, което е от голямо значение за запазване качествата на водораслите. 

    - предлагаме Ви “Е3 АФА” в стъклени опаковки - най-доброто както за съхраняването на продукта, така и за опазването на Природата чиста.

    Скоро ще Ви предложим още 2 биопродукта – Спирулина и Хлорела. Това са друг вид водорасли, които също спадат към  групата топ 10 на т. нар. “Суперхрани” ,тоест,  природни продукти, които осигуряват над 2000 полезни вещества на организма и по този начин подпомагат естествено заложените в него механизми за самолечение и поддържане на здравето. Избрахме фирмата производител след сериозно проучване. Тествахме продуктите и сме убедени, че Ви предлагаме Спирулина и Хлорела от най-високо качество! 

    И така, Историята продължава.....

    Желаем Ви от сърце да бъдете здрави, щастливи и уверени в себе си!

                                                          Д-р Диана Стоянова, Август 2012