История

    Фирма Дива Енерджи стартира дейността си през април 2008 година. Идеята за създаването на фирмата дойде, след като повече от 10 години изследвах ефектите на водораслото от езерото Кламат – Aphanizomenon Flos-aquae /АФА/ върху човешкия организъм. Резултатите бяха феноменални! Научните изследвания в тази посока дадоха отговор на голяма част от поставените въпроси. Откритията по значение са революционна стъпка в медицината и ще доведат до съществена промяна в изхода на много заболявания. Тези открития са много ценни и като едно ново виждане по отношение на профилактиката!
Като лекар с много сериозен опит в това отношение, оценявайки изключителната важност на постигнатото до този момент, и като практически резултати, и като научни постижения, реших да създам фирма, чийто цели са:

1. Да предостави този уникален биопродукт на своите клиенти;
2. Да ви предложи подробна медицинска информация за него, поднесена на достъпен език;
3. Да запознае квалифицирани лекари с научната информация по въпроса, както и с досегашния опит в използването на АФА за преодоляване на различни здравословни проблеми.
4. Да инициира и участва в научни изследвания, които в детайли да установят въздействието на АФА върху здравето.
5. Да ви предложи и други ценни за Вас биопродукти, с подробна информация за тях, които да Ви помогнат да сте здрави и енергични!
6. Да Ви предостави възможности за консултация във връзка с предлаганите от нас продукти.

Д-р Диана Стоянова

/управител/