Е3 Live

     Е3 Live R - www.E3Live.com

     Компанията е създадена през 1991 година. “Е3 Live” се гордее с това , че предлага на своите клиенти биопродукти с възможно най-високо качество!

     Ето какво казва компанията за своята работа, свързана с основните им продукти – Е3 АФА /изсушена Афа/ и Е3 Live / суровозамразена АФА/.

     “Брането на АФА е изкуство и наука. Ние обработваме нашата АФА с много грижа от старта до финала. Работим ръка за ръка с екип от експерти – най-опитните, добросъвестни и компетентни учени в света. Поддържаме добре обучен и квалифициран персонал. Факторите, които са от значение да Ви предложим най-доброто качество са: къде и как берем и съхраняваме нашата АФА, патентованият метод на филтрация, перманентният контрол на качеството на всички наши продукти от сертифицирани от USDA лаборатории за безопастност на храните, срока на годност и различни тестове за чистота.

     Брането на АФА е селективно и се извършва само от най-дълбоките и чисти води на Горното Кламатско езеро. Ние берем само в пика на оптимален растеж, когато АФА е най- жизнена и силна, с най-голям биоенергиен потенциaл. Нашият патентован метод на филтрация осигурява изключителна чистота на продукта. Ние не просто спазваме, а и непрекъснато подобряваме стандартите за безопасна беритба, съхранение и обработка на нашите продукти. Доказателство  и признание за това са и Сертификатите за органичен произход, Анализните сертификати, Сертификат Кошер, Сертификат за  GPP /добра производствена практика/.

     Създател и президент на компанията Е3 Live е Майкъл Сайбър. Преди повече от 30 години, заедно с Д-р Ан Уичмър, той за пръв път открива ползите от биопродуктите и суровоядството като стил и начин на живот. Той е един истински ренесансов човек, състезател по плуване и гимнастика, преподавател по изкуства и атлетика, както и много успешен бизнесмен. Майкъл е горд баща на 5 деца. На 71 години, той дължи своя младежки външен вид и неизчерпаема енергия изключително на здравословното си хранене със сурови и органични храни, неизменна част от които е и АФА. Той счита за най-голям свой принос работата си като лектор по въпросите за здравето и влиянието на живите храни в диетата ни, доказано спасило много хора. В компанията вярват, че основната причина хората да не се чувстват толкова щастливи, колкото могат да бъдат, се състои не толкова в онова, което може или не може да се случи отвън, отколкото в това, което става отвътре – на клетъчно ниво!

     Другият собственик на Е3 Live е Тамара Кембъл. Нейният принос е  повече от 20 години опит в управлението на компанията. Тамара е имала щастието да работи с д-р Гейбриъл Кусенс и д-р Брайън Клемънт от Здравния Институт Хипократ, както и с д-р Фред Бисци – високоуважавани специалисти в сферата на здравословното хранене.

     Политиката на компанията включва и наемането на работа на хора с вродени дефекти и инвалиди.

     ПОСЛЕДНИ НАГРАДИ:

“Най-добра самостоятелна супер-храна” на изложението за най-добра сурова храна – 2011 година

“Най-добра супер храна” на изложението “Вегетарианство и здраве” – 01.10 2011 година, Сан Франциско.

    СЕРТИФИКАТИ НА КОМПАНИЯТА ПРОИЗВОДИТЕЛ:

 GMP – за добра производствена практика; 

 Кошер - за екологично чиста храна от най-високо качество;  

 Сертификат за органичен произход; 

 Анализен сертификат за всяка произведена партида.

 

 

 

Нашите производители