TAIWAN WILSON ENTERPRISE INC

   Тайван Уилсън Ентърпрайс е основана от доктор Уилсън и неговото семейство през 1978 година в Тайпе, Тайван. От самото начало целта на компанията е да предлага нови, естествени, здравословни и уникални продукти. Всички наши продукти са подчинени на тези принципи, започвайки от събирането на продукта, методите му на обработка и стигайки до неговите функции и предназначение. В допълнение към производството на отлични продукти за нашите клиенти, целият персонал на Уилсън е насърчаван да участва в доброволни благотворителни дейности. По време на работата с Ротари Интернешънал Клуб и Цучи ние се научихме как да се грижим за другите и натрупахме много опит в разбирането за нашия регион и света. Ние ще продължаваме да създаваме повече и по-добри продукти за вас всеки ден. Ние искрено приветстваме и насърчаваме предложения от всякакъв тип.

   Научнa и развойна дейност

   В нашия научен отдел работят високо квалифицирани професионалисти в различни сфери: химици, ботаници, микробиолози, заедно с най-прецизната и модерна техника, необходима за тяхната работа. Освен нашият научен отдел ние си сътрудничим с „Институт за изследване и развитие на храните“, за да разработим нови технологии, нови продукти и подобрим качеството на произвежданите от нас храни. За да обучаваме и повишаваме квалификацията на нашите учени и да развиваме нашите продукти в  областта на медицината и здравеопазването, ние си сътрудничим и с „Национален институт за изследване на здравето“.  По нашите дългосрочни проекти и с цел да използваме новите технолигии, създадени от най-добрите учени в областта, ние си сътрудничим и с академия „Синика“.

   Ние искрено сме благодарни на гореописаните партньори. Благодарение на тяхната подкрепа, знания и умения за нас е възможно да произвеждаме първокачествени продукти на достъпни  цени.   

 

 

Нашите производители