E3 AFA

         Е3 АФА – 100% органични синьо-зелени водорасли от езерото Кламат, изсушени по технологията Refractance Window, която осигурява най-висок стандарт на чистота и запазване на биоактивността на продукта.

    1. Мощно средство за здраве! Единственият биопродукт в света, за който най-напред практически, а по-късно и научно се доказа, че активира функцията на зрелите стволови клетки! А това означава – обновяване на тъканите, многократно намален риск от развитие на болести, забавяне на процесите на стареене в организма.

    2. Е3 АФА е известна като най-добрата храна за мозъка. Допринася осезаемо за подобряване на функциите на нервната система - концентрация, памет, бързина на мисловните процеси, съдейства за разгръщането на творческо мислене и позитивна нагласа към живота, подобрява съня.

    3. Според научните изследвания Е3 АФА е между 20 и 40 пъти по-силен имуностимулатор от досега известните. Безценно средство за преодоляването на остри и хронични възпалителни процеси. Свежда необходимостта от антибиотици до минимум. Освен това, не само стимулира, а съдейства за оптимизиране работата на имунната система. При автоимунни заболявания води до намаляване и спиране на производството на антитела.

    4. Незаменимо средство в борбата с инфекции, причинени от гъбички. Като алкализира средата на организма, създава неблагоприятни условия за тяхното развитие.

    5. Съдейства за подобряване на функциите на стомашно-чревния тракт. Подобрява перисталтиката, при което се постига редовна дефекация и предпазване на организма от хронична интоксикация. Стимулира процесите, които водят до  възстановяване на лигавицата при гастрит или язвена болест.

    6. Подпомага постигането на хормонален баланс в организма. Има забележителен ефект при преодоляването на т. нар. предменструален синдром и оплакванията, свързани с климактериума.

    7. Едно от най-мощните средства за борба със злокачествените заболявания – чрез въздействието си върху имунната система, чрез активизиране на процесите на  пречистване на организма от токсини и чрез ролята си на мощен антиоксидант.

    8. С изразен ефект върху сърдечно-съдовата система – спомага за регулирането на кръвното налягане, еластичността на кръвоносните съдове, за регулиране нивата на холестерола и триглицеридите.

    9. Балансира нивата на кръвната захар. Намалява рисковете от усложнения при диабет. Има забележителен ефект при диабет II тип .

    10. Чрез активирането на функцията на стволовите клетки, съдейства за значителното подобряване на състоянието при дегенеративни заболявания – Паркинсон, МС, Алцхаймер, Ревматоиден артрит и др.

    11. Е3 АФА подобрява цялостното състояние на организма. Увеличава издръжливостта и енергията, скъсява възстановителния период след различни травми, спомага за постигането на  високи спортни постижения. Е3 АФА е незаменима част от диетата на много изявени спортисти! 

    12. Снабдява организма с всички необходими витамини, минерали, незаменими аминокиселини и есенциални мастни киселини /Омега 3/, като се усвоява над 97% в гастро-интестиналния тракт. Важна част при всяка една диета, за да не се допуска в организма недостиг или липса на ценни хранителни вещества.

    13. Подобрява състоянието на кожата, ноктите и косата.

    14. Мощен афродизиак - действайки от няколко различни страни - психика, оптимизиране функциите на сърдечно-съдовата система и балансиране на хормоналните нива.

    15. Без ГМО, консерванти и радиационно замърсяване. Капсулирано във вегетариански капсули от растителна целулоза.