Спирулина

 

   СЪДЪРЖАНИЕ: Опаковка от 500 грама 100 % чиста и натурална Спирулина на прах.

   ПОЛЕЗНИ ЕФЕКТИ: Спирулината е микроводорасло, което спада към т. нар. група на суперхраните – тоест биопродукт, който е превъзходен източник на над 2000 полезни за организма хранителни вещества, в това число-пълноценен белтък, бета каротин, хлорофил, фикоцианин, микроелементи, ензими, витамини, нуклеинови киселини и много други.  Спирулината е най-добрият източник на гама- линоленова киселина/ GLA/, която от своя страна е много важна за нормалното функциониране на нервната  система, освен това има противовъзпалително действие и ценна роля за оптималната работа на имунната система. Научни изследвания показват, че една от причините за развитие на автоимунни заболявания е недостигът GLA в храната.

   Задоволяването на нуждите на организма от GLA съдейства и за блестяща и здрава коса и кожа.

   Зеленият цвят на спирулината се дължи на пигмента хлорофил, а синият-на фикоцианина. И двата пигмента имат мощно антиоксидантно действие, което съдейства за предотвратяването на увреждания  на клетките на организма от свободните радикали и запазването на здравето. Хлорофилът е изключително ценен и в това, че подобрява качествата на кръвта и ускорява регенерирането на кръвните клетки, а фикоцианина стимулира производството на стволови клетки и има благоприятен ефект при алергии.

   Спирулината съдържа и биодостъпни форми на минерална сяра, което е от значение за физическата сила и гъвкавостта на тялото, за подпомагане на  функцията на черния дроб и панкреаса, за детоксикацията на организма.

   Научни изследвания показват и ролята на Спирулината в подпомагането на организма за преодоляване на злокачествени заболявания!

 

   Храна за всяка  възраст!

   Не съдържа  ГМО, чиста от химикали, пестициди и допълнителни аромати или вкусови агенти.Не съдържа консерванти и глутен.

   Целият процес по производство на Хлорелата, която Ви предлагаме, се осъществява в Тайван, от компанията Taiwan  Wilson Enterprise INS, при изключителен контрол за чистота и качество. Водораслото се изсушава по технология, запазваща в максимална степен неговата биоактивност.

   УПОТРЕБА: Възрастни-по 1 равна чаена лъжичка, 1 път дневно, разтворена  във фреш, сок или мляко. Деца - по 1 кафена лъжичка/веднъж дневно.