Хлорела + Хлорела Растежен Фактор + Спирулина

ХЛОРЕЛА + ХРФ/хлорела растежен фактор/ + СПИРУЛИНА
            
  СЪДЪРЖАНИЕ: Опаковка от 200 вегетариански капсули, 500 мг/всяка, съдържащи равно количество от микроводораслите Хлорела и Спирулина и субстанцията - Хлорела Растежен Фактор. ХРФ е физиологично активна, субстанция влизаща в състава на Хлорелата, която тук е допълнително добавена, с цел да се ускорят още повече положителните ефекти върху здравето.


   ПОЛЕЗНИ ЕФЕКТИ: Превъзходна комбинация, която съчетава всички полезни въздействия на Хлорелата и Спирулината  върху човешкото тяло, а обогатяването и с ХРФ допринася за още по-бързата изява на тези процеси. Подобрява и ускорява регенерирането на тъканите. Укрепва  имунната система. Подпомага функциите на нервната система. Съдейства за преодоляването на възпалителни процеси. Има благоприятен ефект при алергии. Спомага за пречистването на тялото от токсични вещества и тежки метали, повишава устойчивостта на тялото към радиация.
   Има мощен положителен ефект върху храносмилателната система и особено    върху функцията на черния дроб. Способства за размножаването на полезните бактерии в храносмилателния тракт. С изразен ефект при преодоляването на злокачествени заболявания. Има благоприятен ефект при анемични състояния и подобрява качествата на кръвта. Алкализира средата на организма. Увеличава енергията и издръжливостта на тялото. Мощен антиоксидант, способстващ за запазване на здравето, младостта и дълголетието.

   Храна за всяка  възраст!

Без ГМО, консерванти и без изкуствени аромати и вкусови агенти.
Произведено от Taiwan Wilson Enterprise INS..
УПОТРЕБА: По 2 капсули/дневно.За деца по 1 капсула/дневно.