Хлорела

 

   СЪДЪРЖАНИЕ: Опаковка от 500 грама 100 % чиста и натурална Хлорела на прах.

   ПОЛЕЗНИ ЕФЕКТИ: Хлорелата е зелено микроводорасло, което спада към т. нар. група на суперхраните – тоест биопродукт, който включва над 2000  полезни за организма хранителни вещества – витамини, минерали, незаменими мастни киселини, аминокиселини, полизахариди и др. Хлорелата е най-богатият хранителен източник на хлорофил в природата, откъдето идва и нейното име. Хлорофилът е много ценна за организма хранителна субстанция. Изследвания на японски учени показват, че той е мощен детоксикатор на организма. Приемайки хлорела в ежедневното си меню, Вие помагате на тялото си да се освободи или неутрализира натрупани в него отровни вещества, вследствие от замърсяването на околната среда, в това число и тежки метали- кадмий, олово, живак и арсен, някои пестициди и хербициди. По този начин се подобрява  и работата на черния дроб. Едно от забележителните качества на Хлорелата е и фактът, че тя създава устойчивост на тялото към радиация, което е било използвано от Япония за преодоляването на последствията от бомбардировките по време на Втората световна  война.

  Хлорофилът е изключително ценен и в това, че подобрява качествата на кръвта и ускорява регенерирането на кръвните клетки. Доказана е и ролята на това микроводорасло в подпомагането на имунната система. Хлорелата ускорява развитието на стволовите клетки, в клетки на имунната система и увеличава устойчивостта на организма към бактерии и вируси. Под въздействие на Хлорелата се увеличава производството и активността на гама-интерферона в организма, а той от своя страна стимулира работата на т.нар. клетки убийци на имунната система.

   Хлорелата съдържа една уникална физиологично-активна субстанция, наречена ХРФ /хлорела растежен фактор/, която мощно увеличава темповете на развитие, регенериране и заздравяване на тъканите. Така Хлорелата се явява много ценна суперхрана, както за малки деца, защото спомага за оптималното развитие на всички органи и тъкани, така и за преодоляването на тъканни увреди от най-различен характер, включително и дегенеративни мозъчни и нервни нарушения- МС, Болест на Паркинсон, болест на Алцхаймер и др. при възрастни. Отново на ХРФ се дължи и фактът, че числото на лактобацилите /добрите бактерии в червата/ се увеличава 4 пъти, а това, заедно с регенеративните  качества на хлорелата оказва мощно положително въздействие върху здравето на целия храносмилателен тракт.

 Хлорелата е растителен източник с най-високо съдържание на РНК. Според японско проучване, приемът на храни с високо съдържание на РНК/ДНК дава материал за възстановяването на собственото ДНК/РНК, а това е от изключително значение за запазване на здравето, младостта и дълголетието.

  Храна за всяка  възраст!

 Не съдържа  ГМО, чиста от химикали, пестициди и допълнителни аромати или вкусови агенти.Не съдържа консерванти и глутен.

Целият процес по производство на Хлорелата, която Ви предлагаме, се осъществява в Тайван, от компанията Taiwan  Wilson Enterprise INS, при изключителен контрол за чистота и качество. Водораслото се изсушава по технология, запазваща в максимална степен неговата биоактивност.

УПОТРЕБА: Възрастни-по 1 равна чаена лъжичка, 1 път дневно, разтворена  във фреш, сок или мляко. Деца - по 1 кафена лъжичка/веднъж дневно.